Post by ginmicfperlote on Feb 11, 2022 14:57:35 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju raha ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Olen seda mängu mänginud juba umbes aasta ja pärast uuendust ei saa ma enam ühegi lahinguga liituda! Kogu selle aja olen panustanud oma allveelaevade hankimiseks ja nüüd ei saa ma mängida. Lasen mõnel veal välja töötada ja proovin mõne päeva pärast uuesti, aga kui nad seda ei paranda, olen vihane
See on lõbus mäng allveelaevade võitluse aspektides. Vajab rohkem tasemeid ja mängutüüpi. Aga kokkuvõttes päris hea.
Mängisin seda mängu lv 43-ni ja siis lõpetasin. Miks? Sest lv 40 juures hakkas see mind vastamisi max lvl mängijatega. Leppisin sellega, et olen 3 lvls 1shot, kuni ütlesin, et f it. Kui teil pole võimalust matši võita, pole teil ka võimalust järjekindlalt exp. On solvav saada mängijatelt korduvalt 1 löök, mida peate lööma 5+ korda. Need on Venemaa arendajad, kes üritavad teid sundida valuutat ostma. Ära raiska oma aega.
juhtnupud, graafika ja lahingumäng ei ole üldse hea mäng, kuid see võib olla suurepärane mäng koos värskendustega.
Ei avaldanud erilist muljet. Kontrollid ei olnud reageerimiseks piisavalt kiired. Leiti, et mäng on igav.
Toite- ja andmenäljas, oskusi pole vaja ja graafika on üsna keskmine.
Pidevalt on probleeme serveriga, kuigi mul on halb Interneti-ühendus, mistõttu ei tasu mängu mängida, välja arvatud see, et see on suurepärane, ma kustutan selle
kena mäng, kuid natuke igav, pärast mängu lõppu pole tapmisstatistikat ja valikurežiimi mängu, lihtsalt meeskonna surmamatš
Mäng on hea, kuid millegi ostmiseks on vaja raha. Allveelaeva pole ka palju valida. Palun uurige allveelaeva kohta rohkem
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Azione giuw
Mäng on hea, kuid võiks olla parem, kuid versiooniuuendussüsteem on väga raske ja äge. Mängu jaoks on online kiirmatš väga hea, kuid isegi fuajees kogesin aeg-ajalt mahajäämust, kuigi mul on üsna korralik netikiirus. Kuid kampaania ajal proovisin teha 2. peatükki, aga kui see algas, siis ma lihtsalt laadisin ja poof, ma olen surnud, mäng on läbi, oli viga või midagi sellist. Mängul on potentsiaali, mis on veidi aeglane
No see on hästi üllatunud. Kõik hästi. Graafika. See on minu esimene allveelaeva tulistamismäng. Kõik läks hästi. Jätkake lihtsalt värskendamist ja vigade parandamist
Sarnaselt teiste arvustajatega on kaardid liiga väikesed ja allveelaeva enda ja relvade, mootori, kere, optika komponentide jaoks on vaja teatud tüüpi uuendusi. Kindlasti võiks selle võtta ja muuta see hõlpsasti palju paremaks mänguks, kuid praegu jääb see desinstallima.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP የእንቅስቃሴ jwq
Pole üldse huvitav, kulutage umbes 5k, pole seda üldse väärt. Kaardirežiim seisneb ootamises. Liiga palju aeganõudev. Ei tasu üldse mängida. Ainult 2 saatjat ja mõlemal on 4 mängu. Sa ei saa mängida rohkem kui see. Mängimatu ja igav. Mäng ei anna mängimiseks mingit valikut.
Car Stunt Games: Fun Car Games RPG wpe
Väga hea mäng. Soovin, et lisataks need alamklassid (lihtsalt soovitus): sierra klass, victor klass ja Trafalgar klass. Samuti tuleks alandada allveelaevade tervist
Armastan mängu, juhtimine on lihtne, armastan rakette ja alamrakette!!! Ma soovin, et kaardid oleksid suuremad.
Natuke arkaadlik ja mitte eriti realistlik, kuid peale selle lõbus ja hästi esitletud
Mängisin seda mängu, see oli päris lõbus, kuid teisel päeval ja avasin mängu, lülitasin selle lihtsalt välja, 🤔🤔🤔palun parandage see viga
Üha rohkem võita on muutumas tasuvaks! Samuti olete Los Angelese allveelaeva täielikult hävitanud. Vahetan selle soomust ja kahjustusi pärast seda, kui olen selle uuendamiseks raha maksnud. Tulge poisid! Oh vau, ma pole seda mängu paar kuud mänginud. Pidasin ühe kiire matši ja võitsin ning avanes pealetükkiv reklaam. Üks täht... sa oled selle mängu ära rikkunud. Olen kulutanud juba 150 naela enne pealetükkivaid reklaamivärskendusi, mida ma ei kuluta enam reklaamide väljalülitamiseks
Nõustun kõigega, mida Sir Paper Tiger ütleb JA miks on selle toimimiseks vaja 99% võimalust uuendada? 90% tõenäosusega 6/7 korda ebaõnnestub Oscar. Mängige kõvasti ilma tasuta. Võida ainult osad ja jõuluvärv, miks? Mul on Oscar, ma ei vaja rohkem 4. Aitäh. Hüvasti. P.S. See mäng meeldib mulle väga, vajab parandamist ja ka meeskonnaturniiride lisamist! Palun
Mulle meeldib mäng, kuid ellujäämise osa on nõme, miks ma seda ütlen, sest ma lähen sellesse kaugele, teie mäng hangub ja ma kaotan kõik oma punktid, mida ma kasutan, ja oma trofeesid, mida praeguseks on palju. tee nüüd mingi salvestus, et pärast iga lainet lisatakse punktid ja karikad teie arvule enne järgmist lainet. peale selle mulle meeldib muu ja ei jõua ära oodata, kuni saame mitme mängijaga lahingud nagu 1v1 mängija vastu.
Graafika on hea, kuid lühikese aja jooksul olen sellest tüdinud, võib-olla sellepärast, et see on kergesti surev või vanim meremees
Huvitav mäng. Paneb teid lahingu (mängimise) vahel liiga kaua ootama (või maksma $). Sunnitud mind neid värskendama, ei värskendanud. Hüvasti!
Hea mäng, kuid palun lisage muid viise jooniste saamiseks ilma kulda kulutamata!Lihtsalt tehke see ostetavaks krediitidega, nagu 3. astme 1. tasandi joonised 7000 krediiti või muul viisil. Ma arvan, et tasemelt teise edenemine on väga raske ilma kulda kulutamata. raha, nii et ma loodan, et teie arendajad saate selle parandada, aitäh!
Kena lahingutegevus, kuid võiks kasutada sügavuse hoiatusi alamalustel... Fantastiline mäng siiski!!!
Suurepärane mäng! Mäng on päris suurepärane! Annan sellele ainult 4 tärni, sest selle mängu majandus vajab tõsist ülevaatamist. Hindan "kõva lihvimise" aspekti, kuid kui allveelaevad maksavad kas $140+ pärisraha või $30000 hõbedat ja teenite keskmiselt umbes 450 hõbedat matši kohta. Kui kombineerite seda kuluka laevakere hooldusega pärast matše, siis on tõesti raske tõusta, kui te mängu sisse ei maksa. Parandage see probleem ja mängust saab hõlpsasti 5 tärni.
Hea
nii allveelaev ei tööta, aga okei allveelaevade tipud on maapealsed raketid on vist maapealsed, mind saab ka selleks kasutada, kas sa oled imelik sellepärast on need ettepoole suunatud torpeedod ja mõnikord taga torpeedo jaoks, aga ma ei teinud mängu ja jah, see on selle ühe mängu rebimine, see on okei. Okei
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP แอ็กชัน sxs
kohutav graafika. Mängul on potentsiaali, kuid mänguvõimalusi on vähe. Pean silmas, et see on enamasti kraanimäng. Sissetulevate torpeedode vältimiseks pole muud võimalust peale sukeldumise (allveelajad võivad olla võimelised sõlmima või vabastama peibutusvahendit). Muutke see strateegilisemaks. lisage mängu ajal takistusi, et muuta see põnevaks, st hävitajad, kes viskavad alla alampomme või midagi sellist.
Parim intrigeeriv mereväe mäng, millega olen kokku puutunud, suurepärane aeg reaalajas juhtnuppude ja versiooniuuendustega. Kolm lahingurežiimi ja suurepärane graafika. Tundub, et iga mäng osutub erinevaks ja kindlasti sõjafilmi jada!
Pakett vahetatud peale maksmist. Sain teist korda 30-päevase premium-paketi. Teadis, mida ma ostan. Seal tuli välja värskendus ja nüüd lisatasu paketiga saate vähem. Ma ei saanud raha tagasi, mulle ei teatatud, et selle 30-päevase paketiga saan vähem. Olge ettevaatlik, kui maksate mängimise eest
Sellel on kaks tõrget.1.Mõnikord sihtisin mis tahes sihtmärki ja kui olin ilma ulatuseta, on mu allveelaev kadunud.2.Kui uurisin ulatust, on mu allveelaev kadunud.Jällegi!Kui te seda loete, parandage see kohe.
Üldiselt kena mäng, hea graafika, hea juhtimine, kui olete iga subsiidi omadustega hakkama saanud, saate hakkama. Mõned tõrked siiski sundisid mind mängu taaskäivitama ebaõnnestunud taaselustamine ja ilmusid topeltsubsiidid, muutes selle 4 vs 5 pvp-ks. Viimane märkus, palun laske Ohiosel ja Oscaril omavahel kakelda, väiksemate paatidega ei saa neid kuidagi võita, liiga ühepoolne matš
Mäng tundub esimese paari taseme jaoks hea. Pärast seda on võimatu ilma ostmata laevadega tasemeid lõpetada.