Post by ginmicfperlote on Feb 11, 2022 14:42:02 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat код бъг ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Прекрасна игра
Много яка игра .
Мега яката е теглете не мислете най-яката игра условно, когато имате повече пари и повече дрехи . И новия ъбдейт. Просто🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
Intl Fashion Dress Up Stylist Nhập vai ftxn
Играта не струва.
МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО. Обожавах това приложение в продължение на добри няколко месеца, но сега дрехите и аксесоарите не са калибрирани правилно и затова не лягайте правилно върху модела, някои неща изобщо не се показват и намерих артикули, които не купих в моя „килер“ и аз не знам как са стигнали до там. По принцип приложението, както е сега, НЕ РАБОТИ. Концепцията беше страхотна и когато проработи, това беше любимото ми приложение, за да прекарвам време и дори да получавам малко модно вдъхновение, но вече месеци наред е бъгове. Поправете това, моля.
Тази игра е забавна и може да ви даде добри модни съвети, но за съжаление има много добавки към въпроса, когато става малко досадно и друг проблем е с монетите и никога нямам проблеми с монетите, но това приложение трябва да намери по-добър начин за да дам на играчите повече монети лесно има и много проблеми, но в други аспекти тази игра е забавна, така че я пазя
Супер Супер
10/10 аз и сестра ми абсолютно харесваме това ме кара да искам да бъда моден дизайнер, когато остарея силно препоръчвам..😁
Яко
Супер игра
Добра идея, би било забавно, но е твърде фокусирано върху рекламата и е изключително грешно. Трябва да гледате 2-3 реклами, за да получите всеки елемент от облеклото, така че ако искате повече избор, може да се наложи да гледате като 12 реклами, за да стилизирате едно ниво. И тогава, в допълнение, рекламите често срива играта. За мен те имат около 50% шанс да сринат играта всеки път, когато гледам реклама. Така че трябва да гледате реклами, за да правите много от всичко, но рекламите сриват играта, така че трябва да започнете нивото отначало. Не бих препоръчал тази игра.
Актуализация: Всичко беше решено. Как да се свържа с някого относно загубата на всичките си монети? Всичките ми дрехи, обувки вече ги няма и трябва да започна отначало. Те отговориха, но чух нещо друго, след като изпратих доказателство. Минаха 2 дни, откакто не чух нищо. Много ми хареса играта, но това е непрофесионално. Поне свържете играта с имейл за Facebook, за да не загубим напредъка си. Имам над 100 000 долара в монети. Мисля, че паднах до $91 000. Никой друг не ми помага.
Обичам тази игра, но не виждам смисъл някои хора да са дебели, а други да са по-слаби, мисля, че всички трябва да са с еднакви размери и много време замръзва и не можем да променим фона. Много е проблематично и понякога роклите се зареждат толкова дълго. А иначе играта е много добра.
Intl Fashion Dress Up Stylist Role Playing miow
Забавно за правене. Оформете така, както искате да изглеждат
Харесва ми как трябва да изпълним предизвикателствата, когато проектираме облекло. Има силно препоръчани парчета, които казват „перфектни“, които ще искате да използвате, за да получите най-много звезди, но все пак можете да използвате креативността си и да изберете други опции. за да отключите нови артикули, можете да платите с валута в играта или да гледате 2-3 реклами. Отлична игра и подходяща за ежедневна игра!
Много яка игра
Наистина страхотен!! Причината, поради която дадох само четири звезди, е ПАРИТЕ, които давате в началото на играта, не са достатъчни... Но мечтата ми се сбъдна!!!!
Любимото ми нещо в тази игра? Фактът, че мога да гледам реклами за отключване на дрехи и удвояване на монетите си всеки път! Иска ми се повече игри, предлагани това! Добър избор на артикули! Обичам някои от тях и някои от прическите! Някои артикули не се вписват добре с други артикули - например: шапка с бонбони, оборудвана само с една прическа; всички останали, косата се виждаше през шапката. Като цяло съм впечатлен от тази игра! Основно защото мога да го играя безплатно!
Супер е 🙂🙂🙂🙂
Може да е забавна игра...но твърде много анимирани реклами с изсмукване на батерията, които продължават и продължават, след което се повтарят за "добра" мярка. Понякога се срива. Също така обувките на жената изглеждат на грешен крак в повечето сцени. Това е доста голямо влошаване.
тази игра е толкова прекрасна и красива, обичам тази игра 😍😍🥰🥰
Наистина обичам тази игра, тя е като хартиени кукли за възрастни! Проблемът е, че съм играл играта толкова много, че се уморявам от едни и същи сюжетни линии отново и отново. Знам какъв външен вид е необходим за всеки от тях, за да получи най-добрия резултат. Нуждаете се от повече истории, с различни цели. Моля, много моля със захар отгоре! Това и имам толкова много тоалети, които обичам, но те биват разбити от всякакви хартиени кукли, модни съдии в кибер земята! Можете ли да го поправите, така че да не правя модно ревю
Актуализирах играта и се радвах да видя добавена нова категория „добавено студио за суперзвезди“, но за съжаление не успях да играя дори след като завърших дневника за стил😔
Vue са nypheta
Беше наистина забавна игра. Вложих много време в това. Въпреки това смених телефоните и използвах същия вход както винаги и по някаква причина целият ми напредък беше изтрит?? Това беше толкова разочароващо. 2 звезди заради това
Резултатите за предизвикателствата са ужасни.... много от дрехите на моя съперник бяха само бельо и обувки.... и това е за ежедневие и излизане. Освен ако съобщението, което приложението ви се опитва да предаде, е, че бельото и обувките са приемливи платове за всякакъв тип ситуации, професионална или ежедневна, тогава трябва да го промените. Не е подходящо за деца и деца, които ще играят тази игра, да смятат, че подобно нещо е приемливо. Не се опитвам да кажа, че не трябва да се чувствате комфортно в собственото си тяло, но тялото ви не е чуждо, така че трябва да го запазите за себе си. Моля, променете този проблем в приложението. Освен това не намирам други проблеми... дрехите и изборът на предизвикателства са много добри. И това е забавна игра за игра.
това са много забавни игри и харесвам тоалета и грима
Страхотна игра!! Обичам реалистичната коса, обичам стиловете на облекло, обичам и това, че ако нямаш достатъчно пари, за да вземеш нещо, можеш просто да гледаш реклама, тогава тя просто отива в гардероба ти!!! Страхотна игра, но ако искате да я направите по-добра, можете да имате възможност да създавате парчета дрехи, но играта все още е страхотна!!!!!!
Уникална игра😍
Чудесно!
Наистина обичам тази игра. Графиката е доста добра, а опциите са страхотни. Описанията на предизвикателствата са доста смешни, но като цяло играта е наистина забавна. Единственият ми проблем е, че има ограничени дизайнерски предизвикателства, играх два месеца и ми свършиха предизвикателствата. Предлагам може би някои актуализации? Но определено си струваше да се инсталира.
Актуализация: Приложението е гладко сега! Слава на разработчиците, оптимизирали играта! 5-те звезди не са само за приложението, но и за екипа за обслужване на клиенти и разработчици, които слушат. Така че нямам нищо против рекламите, за да ги подкрепя. Приложението се срива и се рестартира твърде често, въпреки че изчистих кеша и оптимизирах телефона си за по-добра производителност. Когато приложение за съобщения се носи наоколо, всичко замръзва. Подробности: Android 8.1.0, RAM налична 600MB. Ще се видим в следващата актуализация! (обичам изкуството)
Наслаждавам се на тази игра, тя е забавна и проста и нека да стилизирам според моя вкус.
Тази игра е много яка
Обичам тези игри, покажи ми по-добре да търся модел.
Обичам всички моди!
хресва ми за сега
Intl Fashion Dress Up Stylist Nhập vai ftxn
Superhero Rescue: Spider Games Времето zuxh
Твърде много забива
Наистина е забавно да се играе. Да, има добавки, но си заслужава чакането.