Post by ginmicfperlote on Feb 11, 2022 14:35:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale stiahol som si ju z add a je to úplne iná hra
Reklama na túto hru bola zavádzajúca a zobrazovaná hrateľnosť bola minimálna.
Vďaka. Ale teraz tiež nemôžem vstúpiť do hry po aktualizácii. Ako nikto nemôže vstúpiť do hry. Zaseknutý na obrázku dosť dlho. Vidíte iba slovo „načítava sa“.
Relatívne ľahké
Pohodovka na dlho
Vývojári konečne vylúčili neplatiacich hráčov z prijímania čohokoľvek z podujatí. Skutočne teraz sa platí za víťazstvo v hre....v reakcii na to, ucool, bude trvať dlho, kým dosiahne úroveň platiacich hráčov, v tom čase je server mŕtvy
Najlepší
Hra ma naozaj baví, pomáha mi trochu sa uvoľniť
Chyť peniaze, zaplať za výhru. Opakujúce sa a nudné. problémy s pripojením,
Energetické kolo štandardne len 110, malo by byť minimálne 500.
Dosť zábavné. Dosť dobré. Dobre, stále životaschopné. Prídeš na to. Niekto však zmenil môj google play na glamourus sweet a som naozaj homofóbny. Je to porušenie mojej osobnej slobody.
Naozaj sa mi to páči, ale zaberá to veľa internetu, ale je to zábavné.
Milujem hru
je to podobné ako dračia duša, ale komplikovanejšie.
LG l9
Napísal som recenziu, ale zdá sa, že je preč, aké prekvapenie! ! Nestrácajte čas, je to hromada sračiek, neustále aktualizácie, neustále chyby, od poslednej aktualizácie nemôžem nič robiť. Neustále zbieranie peňazí. Kedysi to bola zábavná hra a teraz je to veľká hromada sračiek. Nikam sa nedostanete a neustále driblujete späť od síl s dnu. Nemajú záujem, pokiaľ ľudia míňajú a potom jedli šťastní
Skvelá hra, veľmi návyková, môže byť veľmi platená, ak to dovolíte, ale môžete sa zariadiť a napredovať bez toho, aby ste museli platiť. 4 hviezdičky kvôli zaseknutiu hry počas počiatočného načítania a pádov, ale to je priemer. Musel som hru dvakrát preinštalovať, ale nevyriešil som ani jeden problém, stále je to celkovo slušná hra.
Dlho sa to sťahuje :-(
Táto hra bola v minulosti zábavná a platba za výhru tu bola od začiatku, ale nie natoľko, aby sa nedala hrať zadarmo. Za posledné 2 roky pribudlo chýb, spomalilo sa používateľské rozhranie a absolútna chamtivosť v nových hrdinoch z limitovanej edície, takzvané skiny, a teraz prebúdzajte hrdinov za vysoké $, ktoré poskytujú obrovskú výhodu a robia z voľnej hry stratu času. Tím úrovne 100 môže teraz poraziť úroveň 110, ktorej postup na úroveň trvá o rok dlhšie, a to len zaplatením mnohých dolárov. Tento zápas musí byť blízko ku koncu.
Aktualizácie tejto hry neustále zamŕzajú, nefungujú tak, ako by mali, musíte prejsť e-mailom, aby ste sa mohli porozprávať s kýmkoľvek, kto túto hru prevádzkuje, existuje veľa problémov, zoznam pokračuje a pokračuje, ak títo tvorcovia hier čoskoro neodpovedajú I už nebude míňať žiadne peniaze ani čas s touto hrou, aké plytvanie by ste mali stiahnuť túto hru z trhu, ak ju nemôžete správne spustiť, namiesto toho, aby ste sa pokúšali kradnúť peniaze od ľudí. Ucool nikdy neodpovedá na e-mail .bye bye In game Id. 32690330
Beholder 2 Lite Adventure yza
Milujem hru. Je určený pre mikro transakcie. Hru môžete hrať bez nákupov, len trvá dlhšie, kým sa vytvorí. Na vyšších úrovniach môžete hrať doslova hodiny. Je toľko brúsenia, ktoré sa dá urobiť. Mám jedinú sťažnosť. Je to, ak sa dostanem na 5G s tmobile. Hra sa nepripojí. Testované rýchlosti v iných hrách fungovali dobre. Niečo okolo 5g vám jednoducho nedovolí prihlásiť sa.
Hra prestane fungovať po kliknutí na Start Fight (skrížené meče) Nexus 5
Vyborna hra
ok
Da sa
David
Skutočnosť, že vaše reklamy majú problém so zručnosťou, ale vaše hry nie
Páči sa mi to, ale želám si, aby to bolo trochu ťažšie
ฮีโร่ชาร์จ (Heroes Charge) RPG lwpt
Zábavná hra na zabíjanie času, ale je ťažké dostať sa o úroveň vyššie a pvp nie je ľahké
Neskutočne návykové. Hrám to už 8 mesiacov každý deň. Lvl 91, najlepšia gilda na serveri. Pre bezproblémový chod aplikácie potrebujete zariadenie s minimálne 1gb ram.
je to v poriadku, prial by som si, aby bolo viac minihry veže.
Super ... Niet čo dodať
Prehrajte prvé 3 obrazovky kampane a potom ich odstráňte. To je hranica zábavy bez toho, aby ste minuli 99,99 USD. Chamtivý!
Hra sa mi páči, ale je v nej veľa chýb. Niekedy je nemožné nastúpiť
Fakt dobrá hra
Ospravedlňujem sa, ale môžete znížiť úroveň pre každú kapitolu, pretože je tak ľahké ju dokončiť a neznášam, keď musím čakať nudné 2 týždne, aby som si zahral aj ďalšiu.... Urobte to trochu spravodlivejšie, doslova ak zaplatíte bude to najlepšie, ak nie, nemáš šancu.. Ale milujem túto hru a prináša mi spomienky
Nie to, čo som očakával.
Hrám túto hru tiež asi štyri alebo päť rokov a teraz mi to píše, že prihlásenie spadlo, nenačíta sa, mám úroveň 100 a tejto hre venujem veľa času, mám 108 alebo 115 ľudia, ale teraz mi to ani nedovolí prihlásiť sa do hry
Pomalé, nudné, nestojí za to platiť za 15 metrov. Odinštalované.
Hra je aktualizovaná mesačne o nové alebo obnovené udalosti. Úplne nové udalosti sa často zdajú byť trochu netestované a závadné. Navyše, ak chcete byť konkurencieschopní, budete musieť minúť veľa peňazí. Momentálne som na úrovni 108 a som plný ľútosti. Je zábavné byť súčasťou dobrého cechu. Bez ich zmyslu pre humor by som už dávno skončil.
Spustiť ide ale zostane len čierna obrazovka
Lv $:&, h mmm mm Un m
dobrá hra, ale treba sa zlepšiť
Skap
Po aktualizácii už hru nemôžem hrať. Bol som na sklade, stále sa načítava.
Opravte prosím kožnú chybu kúzla šermiara. Keď sa premení na meč (nekompletný skin), bude pokračovať v spúšťaní seka rýchlejšie ako lv10 full skin s protivníkom dokonca plným hp.
Heroes Charge Jeux de rôles uoug
Teraz to funguje, ale veľmi zastavte štart, závada
Heroes Charge Role Playing ppc