Post by ginmicfperlote on Feb 11, 2022 14:23:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatoripunkte ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Kulutatud raha ja nüüd mäng ei laadita enam. Püsib laadimisekraanil lõputult, olen selle vastu võitlemiseks desinstallinud ja tühjendanud vahemälu. Mäng ei laadi ikka sisse.
NoName99 siin. Näib, et edenemisprotsent põhineb tähemärkide täitmisel. Ütleb, et olen parem kui 100% mängijatest. Olen kõik tegelased peale viiruse ära kasutanud. See on minu arvates lõbus mäng. Enamik matše on tobedalt kerged, kuid mõnikord tundub tõesti, et ma mängin inimese vastu nende valikute ja rünnakute vastu.
väga lõbus, mulle meeldib see ja sa oled lihtsalt üks plokk ja kasvad suuremaks, nii et väga lõbus aitäh selle mängu tegemise eest
See on tore väike puzzle pvp-mäng.
suurepärane töö selle tõeliselt suurepärase mängu kallal
Mäng isegi ei tööta. Sain lõputu laadimiskuva ja tühjendasin vahemälu, kuid ikka ei midagi. Igatahes läks see mäest alla, kuna võita maksta ja liiga palju asju, mis sulle näkku lähevad, et midagi osta. Alguses oli lõbus.
Ostusurvet pole, tegelikult lõbus! Suurepärane mäng!
Väga lõbus mäng, kuni saate kokku ainult oma tasemest kõrgemate evodega. Nende kasvuloits on kaks korda tõhusam, nii et neid ei saa kasvades võita
Lahe mäng !!!!
Mängu on hea mängida ja hea kasutajaliides/ux. Kuid mängimiseks saadav energia on liiga madal, saate 5 energiabati ja 1 batoon kaob vähem kui 2 minutiks ning 1 baari laadimiseks kulub 12 minutit. Ja mängu salvestamiseks pole võimalust, ostsin uue seadme ega saa salvestada ega uues seadmes jätkata.
Evo Pop Başsındırma kix
See on lõbus mäng, kuid see jääb külmetama
Mäng algab OK. Võib-olla isegi positiivne, loodan, et see on korralik. Selle võlts multiplayer ja üsna tasakaalustamata, kuid hei, see on lõbus, nii et jätkate mängimist. Seejärel jõuate konn Evoseni ja kaardikivideni, millest mööda liikumiseks peate 6 KORDA mängima. Frog Evo on naeruväärselt OP ja paari päeva jooksul seisate sellega silmitsi peaaegu igal voorul. Ta tapab mürgiga lihtsalt puudutusega, paljuneb meeletu kiirusega ja on parima liikuvusega. See maksab £15!! udu evo ostmiseks, miks? Miks peaks keegi seda mängu mängima.
See on lahe mäng, kuni mõistate, et loendurid pole õiged ja annavad teile vähem kalliskive, eksperimendi ja trofeed, kui ekraanil vilgub. Näiteks: üks sekund on mul piisavalt kalliskive, et tasemele tõusta, hoiatab isegi taseme tõstmise võimaluse eest, siis kui ma sellel klõpsan, olen sellest tasemest kuidagi 2 eemal. Kuid mind muudetakse kõigis asjades ja mitte ainult selles, mis tundub vähem õnnetusena.
Cooking Joy 2 Simulatsioonmängud ghwt
HOIATUS: pilves salvestamine EI tööta... Vaheta telefoni või on vaja lähtestada? Kõik teie edusammud ja ostud on LÄBUNUD. Seda ei saa kuidagi taastada.
Ma tõesti soovin, et saaksin sellele 4,5 tärni anda, sest just nii see on. Ainus probleem selles mängus on tasakaaluprobleem erinevate klasside/liikide/mis iganes nende nimetuste vahel. Nimelt kaks kummitus-evo ja kilpkonn evo. Kummitust on äärmiselt raske välja pühkida, kuna kui ta enam ei liigu (st umbes 15 sekundit pärast loomist ei saa teda tappa), on kilpkonn evo veelgi hullem, sest kui teil on suured evod, ei saa te neid tappa alates 1/4. nende keha on puutumatu. See on kõik
Evo Pop Başsındırma kix
Mäng on lõbus ja ma mängin seda kogu aeg. Ma annaksin mängule 5 tärni, kuid viimasel ajal on mängus suuri tõrkeid. Kui väljakul pole teisi mängijaid, tuleb võiduks jõuda 300-ni. Muidu oled viimane koht. Ja mõnikord olete viimane koht, isegi kui olete tõeliselt 2. koht. Arendajad parandage need vead. See ajab mu üldtulemustega sassi. Kui mängijat enam väljakul pole, eemaldage ta. Samsung Galaxy platvormid. Ülevaadet värskendati – probleeme on ikka veel. 1 täht
Evo Pop Puzzle slj
Päris hea mäng, kuid see on kinni "Uus värskendus on siin!" Nii et ma ei saa seda mängida..
See mäng on lõbus kontseptsioon. Päris lõbus on mängida, kui sul on väga igav ja sul pole üldse muud teha. Siiski on palju vigu. • Te ei mängi päris inimeste vastu, vaid A.I. • Sõbra lisamise süsteem puudub. • Kui olete jõudnud teatud tasemele, mängite ainult ülejõukäivate Evode vastu, nagu Virus või Hover. • Ülesannete uuesti laadimiseks kulub terve päev. • Maailmad on vaid kordused, kuid erinevate nimedega. • Mäng pommitab teid rumalate pakkumistega, mis on liiga kallid.
Varased tasemed on naljakad, hiljem on kõik tasemed nii sarnased, isegi samad ja seda tuleb mängida rohkem kui üks kord
Viimase uuendusega täielikult rikutud. Nüüd pean vastama AI-le max lvl-i ja 3 artefaktiga ning mul on ainult 1 artefakt ja ma ei saa uuendada, kuna nad ei anna mulle kaarte. Täiesti ebaõiglane.
Maksa prügikasti mängimise eest. Olin edenenud läbi 3 või enama saare ja ei saanud suurt kasu peale mõne juhusliku uuenduse. Maksimeerisin oma tegelasi (2 algaja taset) ja lõpetasin 40.–50. tasemega, nii et see polnud tõesti raske, arvestades, et minu taseme 120 tegelane suutis piisavalt aega jagada, et jõuda hõlpsalt 300-ni. Lõbutsemiseks peate lõpuks maksma teatud vormis raha. Iga selle mängu osa on tasuline. 2 tärni proovimise eest. Samuti olin üsna kindel, et olin kogu aeg ai vastu.
Ei päästa mu edusamme teatud punktist mööda, olenemata sellest, mitu korda taset kordan. Ainus viis tuge saada on discordi konto allalaadimine ja registreerimine...
Hea mäng, kuid on teatud ülejõu käivaid Evosid (metsik ja kilpkonn), kelle vastu te peaaegu ei võida, kui neid üksi jätta; eriti kilpkonn Evo, millel on liiga palju kaitset ja mis on veelgi purunenud tänu võimele kiiresti paljuneda. Palun nerfige mõlemad.
Suurepärane mäng. Ainus soovitus oleks viia energiatase tagasi 10-ni ja teha nupp, mis lukustab ekraani kerimise eest. Mäng ei registreeru, kui valite oskuse ja kerib ekraanil oma oskuse kasutamise asemel.
See oli suurepärane mäng, kuid ma sain umbes 6 taset ja olenemata sellest, mitu korda ma võitsin, järgmine tase ei saanud kunagi kättesaadavaks, kasutasin maksimaalselt kõik saadaolevad evosed, mängisin tõenäoliselt samal tasemel 40 korda, kuid ei midagi, nii et ma desinstallisin selle
Skip box on nii väike }
Siiani annan ühe tärni, sest ei saa isegi esimesest ekraanist mööda. Allosas on sinine plokk, millel on kujutis sõrmest, mis lohiseb mäe tippu, kus asub teine sinine plokk. Puudutan, lohistan, tiirlen ja ootan ning midagi ei juhtu, välja arvatud pidev pilt, kuidas sõrm lohistab sinist kasti teise sinise kasti juurde. Mida kuradit- ja seal pole isegi tagasinoolt, pole juhiseid??
Evo Pop Puzzle slj
Eksitav Enne alustamist panevad nad valima nime, mis on enamikus mängudes tavaline asi. Pole seal viga midagi. Probleem seisneb selles, kui hakkate matše mängima. Ka teie vastastel on sellised nimed, nagu teie enda jaoks lõite. Tundub, et see on mõeldud tunduma võrgumänguna, kuigi see pole nii. Peale selle, kui olete mänguga nii kaugele jõudnud, pannakse teid vastamisi haruldasemate evo tüüpidega ja reklaamitakse neid evosid üle 20 dollari eest, mis on absurdne.
Proovisin seda mängu mõne aja pärast mängida ja see lihtsalt takerdub iga kord esimesel laadimiskuvale, WiFi-le ja andmesideühendusele
Mäng on mängides tõesti lõbus, kuid pärast viit vooru on energia otsas ja teil on kolm võimalust. 1. Vaadake üht reklaami teise järel. 2. Lõpetage mängimine ja oodake, kuni energia laetakse. (50 min täielikuks laadimiseks) 3. Maksa rohkem energia eest kristallidega, mida ostate pärisrahaga. Kuna ma ei ole nõus maksma ka iga 5 minuti tagant, jätkake mängimist, otsustasin oodata. Pidev ootamine on masendav ja inimesed ei mängi mänge, et pettuda. Samuti on peaaegu võimatu avada teisi kuubikuid
Häbematu sularaha röövimine. Jahib teid pidevalt raha järele, seab teid vastamisi uusimate "premium" tegelastega ja sunnib teid kulutama, kui soovite kuhugi jõuda. Mäletan, kui kaugele nad on langenud, kui Zepto oli suurepärane mängufirma. Ma ütleks häbi pärast, aga ma kahtlen, et kellelgi seal töötaval on.
Päris lõbus mäng, kuid päris suur probleem (vähemalt minu jaoks) on lohistamise juhtnupud. Pigem eelistaksin klõpsata, et valida powerup ja klõpsata uuesti, et valida, kus seda kasutada, sest nii mõnigi kord olen kaotanud tänu selle asemel, et neetud kaamera liigub.
Äärmiselt PTW. Ma annaksin sellele neli tärni, sest see on omamoodi lahe mäng, kuid selle PTW tõttu annan sellele 1 tärni ja kustutan mängu. Ma kindlasti ei kulutaks 20 dollarit millegi nii väikese väärtusega. Ja see saadab teile pakkumistega pidevalt rämpsposti.
Evo Pop Başsındırma kix
Mängul on tõrge. Kui laiendate oma evosid ekraani piiridest kõrgemale, jäävad need kinni, nii et kui kaks mängijat on seal kinni, ei lõpe mäng pärast äkksurma. Olete lihtsalt ummikus, kuni lõpetate või üks mängijatest kasvab loomulikult 300-ni. Just tegin kaks mängu, kus ma sõin edukalt ära kõik ekraanil olevad evod, kuid ekraanivälised evod tegid selle nii, et ma kaotan.
Just uuesti installitud ja kõik minu edusammud selle aasta algusest on kadunud. Ilmselt 100 dollarit väärt on läinud.